trešdiena, 2012. gada 13. jūnijs




PĒTERA SIEVASMĀTES DZIEDINĀŠANA
                DZĪVOJA viena laba un paklausīga meitene, kuras vārds bija Džoanna. Notika tā, ka viņai pacēlās temperatūra, sāka sāpēt galva un viņa pat nevarēja iet uz skolu. Rutas tante, Džoannas mamma, darīja visu, lai meitenītei kļuva labāk, bet viņa vēl slimoja. Pārgāja nedēļa un atnāca onkuļa Pāvela, Džoannas tēta, dzimšanas diena, un Rutas tante nolēma izdarīt īpašas vakariņas, lai nosvinētu to. Meitene kļuva ļoti laimīga, jo gribēja palīdzēt sagatavošanās, bet viņas mamma neatļāva, jo Džoanna vēl slimoja.
                Kamēr Rutas tante un Amanda, vēcākā meita, gatavoja visu svinēšanai, Džoanna novēroja to visu ar skumjām, guļot uz dīvāna. Meitenes mamma pamanīja, ka viņa bija skumīga, jo nevarēja palīdzēt sagatavošanās, un tad nolēma pastāstīt viņai vienu Bībeles stāstu:
                - Džoanna, Dieva Vārds saka, ka vienu reizi Jēzus aizgāja pie Pētera mājās un, kad ienāca, ieraudzīja, ka viņa sievasmāte guļ gultā, jo viņai bija drudzis. Jēzus paņēma viņu aiz rokas un tajā pašā momentā drudzis pazuda un viņa bija dziedināta. Pēc tam, viņa piecēlās un sāka kalpot Jēzum. Redzi, meitenīt, Jēzus dziedināja šo sievieti, un tikai kad viņa kļuva vesela, viņa varēja pieskatīt namu un kalpot Jēzum.
                Bērni, Džoanna uzmudrinājas, kad dzirdēja šo stāstu un noticēja, ka Jēzus varēja dziedināt arī viņu. Un Amanda atcerējās, ka, šajā momentā, mācītājs taisījās lūgt radio programmā. Rutas tante uzreiz ieslēdza radio, paņēma glāzi ar ūdens, iesvētīja to kopā ar mācītāju un iedeva Džoannai izdzert. Viņa izdzēra ūdeni ar stipro ticību un gāja gulēt. Dienā beigās Džoanna pamodās jūtoties citādāk, viņa jau ne jūtas slikti un temperatūra un sāpes pazuda.
                Cik labi, bērni, meitene bija dziedināta un uzreiz sāka palīdzēt savai mammai. Un kad onkulis Pāvels atnāca, priekš viņa bija divi pārsteigumi: pirmais, ka viss bija gatavs viņa dzimšanas dienas svinēšanai, un otrais, ka Džoanna bija dziedināta un viņš varēja priecīgi baudīt dzimšanas dienas vakariņas ar savu ģimeni.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru